一日一粒ENFINITAS媽媽藻油DHA 補充足夠DHA無難度

一日一粒Enfinitas媽媽藻油DHA 補充足夠DHA無難度

做媽媽當然想俾最好嘅嘢小朋友啦! 我喺懷孕時真正了解到DHA對人體的重要, 係有助DHA腦部、視網膜及免疫細胞構成的重要成份, 當時我都有食DHA丸, 但係懷孕時胃口已經麻麻, 仲要吞粒咁大同埋一陣魚腥味嘅DHA丸, 有時真係想反胃…
自從美贊臣出咗Enfinitas媽媽藻油DHA, 我都勁推薦比身邊孕媽咪朋友, 細細粒檸檬味, 容易入口之餘仲無果陣魚腥味添 唔好以為懷孕先需要食DHA呀, 其實任何人都適合補充DHA的, 當然特別適合懷孕同餵哺母乳嘅媽媽, 幫助BB出生後的腦部發育嘛 因為我哋身體係唔會製造到DHA, 必需從食物中吸收, 而每粒Enfinitas媽媽藻油DHA膠囊含200mg DHA, 原產地為加拿大, 藻油DHA安全性已獲得美國食品及藥物管理局 (FDA) GRAS確認,安全可靠! 再加埋美贊臣出品,更有信心保證啦

IMG_3849

【送:美贊臣Enfinitas媽媽藻油DHA 10樽】

‼️我想邀請大家一齊來體驗呀, 想要嘅朋友只要回答以下問題同完成以下步驟, 就有機會得到啦‼️
(1) Like 美贊臣Enfinitas & 跟著莫莉過生活 專頁
(2) Like & Share此post (公開 Public 地球)
(3) 留言位置Tag 5位朋友
(4) 留言處回答問題: 美贊臣Enfinitas媽媽藻油DHA係咩味㗎? (tips: 有睇內文就知啦~)
⭕️ 選出10位參加者,每人可獲美贊臣Enfinitas媽媽藻油DHA 1樽 (如圖)
⭕️ 截止日期為2018年2月11日23:59
⭕️ 得獎名單於留言處公布及有專人通知
⭕️ 美贊臣保留最終決定權

#美贊臣Enfinitas媽媽藻油DHA
#專家建議每日200mgDHA
#孕婦愛檸檬味是常識吧
#No1信心品牌
#細細粒
#母乳媽必食DHA
#細粒梗係容易吞啦
#Byebye魚腥味

*美贊臣合作文*

聲明: 所有合作邀請均由本人細心研究後才接受, 有些合作邀請已被本人以不合適理由而拒絕, 因此所有發佈的合作文屬良心推薦!

駐站blogger: #Big Big Channel KOL #Sunday Kiss #Oh! 爸媽/廿四孝父母 #ohmykids #Mamibuy HK #uBaby #媽媽經 #easy PaMa #GNET

追蹤文章更新: 親子育兒 X 生活品味 X 旅遊美食 X 全職媽媽生活日誌

最近有玩IG, 歡迎追縱: moneilife

跟著莫莉過生活 facebook 請點這