寶貝們的戶外活動要做足防曬準備 !!!

一打二既湊仔生活需求係要 「方便,有效,快」  !!!身為媽媽們既妳一定好有共鳴既!最近我接觸左Artique呢隻意大利品牌 Be3 !!!漸進防曬噴霧,點為之漸進係咪 ? 呢個功能我真係好欣賞!!!淺藍色果支係兒童防曬,平時細葉生去踢波呢真係曬得好應。
我會首先同佢所有會外露既皮膚噴一次先,咁佢就即刻有spf50 既效果,如果3分鐘內再噴第二次就有spf80 既效果,如果3分鐘內再噴第三次就有spf100 既效果。So Magical !!!咁葉細生踢波我只係噴一次就夠曬架喇 !啲噴霧真係細到你唔信而且噴得勁均勻,噴完秒乾 (感覺係霧化) 真係勁好用,細葉生係濕疹人唔係隻隻防曬都用到,呢支防曬勁溫和,細葉生用完啲皮膚一啲過敏都無,真心推介比各位 !!!
平時細葉生踢波既時候,小柏言就會喺附近玩,但係就必定餵蚊,每次實比蚊針幾粒 (我自己都係受害者勁惹蚊) ,自從用左佢呢個品牌支防蚊連防曬防汗功能 ( 黑色果支 ) 我地從此無再比蚊針喇,小柏言知道噴完無蚊針佢,所以佢仲會想用手自己搽均呢,但係其實噴完就秒乾,佢想搽均既時候已經乾曬,呢支野真係好正!就算而家夏日炎炎流曬汗都唔駛勁補!呢支都係有漸進防曬功能架 !!!
想買就去下面既地點買啦,買買買都買!
Online shop:
海港城LCX Kiosk20B號店
LOG-ON: 全線現已有售!
Citistore:全線現已有售!