媽媽真心推薦 — 女性潔膚液

自從有左BB之後,體內的荷爾蒙及激素有所變化,所以我開始留意多左貼身產品的選擇,包括女性潔膚液。

咁岩最近收到飛媽生活提供嘅Saforelle產品試用,分別有「溫和女性潔膚液」 及「倍護女性潔膚泡沫」,

包裝簡單,是法國製造,適合月經、懷孕、產後、哺乳中女性;可以保持女性部位清潔,不含色素同防敏感,而且是皮膚及婦產科醫生推介,用落好安心,好值得推薦!

我各試用左1星期,想跟大家分享下兩支的用後感:

「溫和女性潔膚液」,係清爽潔淨,質地細滑輕柔,含牛蒡成份,質地是透明液體,淡淡薰衣草味,有d似平時既沖涼液,但用起唔多泡,用清水洗淨後,感覺都好清爽,不侷促,唔會刺激肌膚!

 

另外一支「倍護女性潔膚泡沫」,專為脆弱、受刺激的特別部位及黏膜而設,泡沫豐盈綿密,用起比較方便,一按有泡,同樣無香味,用後感覺溫和,不刺激!

 

#飛媽生活 #femumliving #試用 #試用活動 #SaforelleHK #舒護蕊 #法國No1女性潔膚液 #溫和女性潔膚液 #倍護女性潔膚泡沬 #IntimateSoftness