追奶必備

一直我都好努力想成為全母乳媽媽

可惜都未能追奶成功

上網睇咗好多催乳方法

原來要多啲埋身同泵奶都係有幫助

Combi 呢個牌子各位媽媽應該都唔會陌生

佢地品牌有好多唔同嘅母嬰產品

今次佢哋新推出嘅電動雙泵吸乳器

催乳+吸乳模式,兩個模式都是模仿寶寶吸啜既力度同節奏,亦有10段變頻, 等媽媽可以揀選適合自己嘅力度,我自己用9度已經夠,催乳模式會喺開機後自動進行兩分鐘,以按摩刺激泌乳反射, 每次再用唔需要再調較力度,會自動記憶上次使用嘅度數。


我最鐘意佢既矽膠喇叭罩可以保護乳頭, 唔會因為吸力而疼痛,仲可以選擇雙泵或者單泵兩個模式。無論單雙泵使用吸力一樣不減。

而且所有接觸母乳嘅配件都符合美國FDA食品及標準BPA Free 可以用蒸氣消毒。

各樣配件亦容易清洗, 除咗原本嘅奶樽亦都可以直接套到pigeon或其他品牌嘅標準奶樽

操作非常簡單, LCD嘅螢幕動態顯示

清楚知道使用時間,就算系半夜起身用都可以睇得一清二楚,吸力大亦唔算噪

而且機身輕細細部,只有206g,都系大過粉盒小小,方便攜帶

外形都好時尚,系屋企用可以直接插電制,另外可USB供電,出街或者返工用只要用隨身差供電就可以用到啦!

輕便簡單易用嘅奶泵,真係幫好多忙㗎

希望可以係短時間裏面成功啦!

各位同我一樣想成為全母乳姊妹加油呀!